Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel örgüden geçmek

Rüyada tel örgüden geçmek

Rüyada tel örgüden geçmek çok başarılı olunacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada tel örgüden geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Rüyada tel örgüden geçmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tel örgüden atlamak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada terör örgütü görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet eder.

Rüyada tellerden geçmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dikenli telden geçmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tel örgülerden atlamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saz teli görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments