Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri diken diken olmak

Rüyada tüyleri diken diken olmak

Rüyada tüyleri diken diken olmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına delalettir.

Rüyada tüyleri diken diken olmak gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Rüyada tüyleri diken diken olmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, güçten ve takatten düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli incir yemek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş dikeni görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada dikenli hayvan görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikene basmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayağa diken battığını görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenli kaplumbağa görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülün dikenlerini görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments