Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikene basmak

Rüyada dikene basmak

Rüyada dikene basmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikene basmak gördüyseniz:

  • Mevcut borçlar ya da maddi anlamda bağlayıcı olaylar bir anlamda özgür davranmanızı zorlaştırıyor olabilir.

Rüyada dikene basmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sorunların çözüleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenlere basmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada gül dikeni battığını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada dikenli kestane görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada diken toplamak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayallerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada dikenleri çıkarmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Rüyada dikenli yol görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments