Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenlere basmak

Rüyada dikenlere basmak

Rüyada dikenlere basmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenlere basmak gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Rüyada dikene basmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret eder.

Rüyada dikenlere basmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli telden atlamak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Rüyada dikenleri çıkarmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kısmetinin de açılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret eder.

Rüyada dikensiz gül görmek kötüyse düzeleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, karısının çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada diken ucu toplamak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments