Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenleri çıkarmak

Rüyada dikenleri çıkarmak

Rüyada dikenleri çıkarmak ferahlayacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Rüyada dikenleri çıkarmak gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada parmağından diken çıkarmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalettir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak haybeye para ve zaman harcayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada elden diken çıkarmak kendisine olan güvenin artacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada topuktan diken çıkarmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada eline diken çıkarmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments