Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken toplamak

Rüyada diken toplamak

Rüyada diken toplamak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada diken toplamak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada diken ucu toplamak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli incir toplamak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada diken toplamak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işarettir.

Rüyada dikenlere basmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve dikeni görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli yol görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada dikenli tele takılmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çalışkan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa diken batmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments