Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada batan dikeni çıkarmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, isteklerinin erteleneceğine yorulur.

Rüyada ayağına diken battığını görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa diken battığını görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada batan dikeni çıkartmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada diken battığını görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline diken battığını görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments