Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli kestane görmek

Rüyada dikenli kestane görmek

Rüyada dikenli kestane görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine inanılır.

Rüyada dikenli kestane gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Rüyada dikenli kestane görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kazancında artış olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kestane yemek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kestane görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kestane kabağı görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kestanesi görmek dertlerinin sona ereceğine, karasızlık yaşayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada at kestanesi toplamak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çiğ kestane görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada at kestanesi yemek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments