Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli yol görmek

Rüyada dikenli yol görmek

Rüyada dikenli yol görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenli yol gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı detaylı şekilde planlamanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Rüyada dikenli yol görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, hastalığının düzeleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dikenli kaplumbağa görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli çiçek görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül dikeni görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Rüyada dikenli böcek görmek canının sıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli yolda yürümek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde diken görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Rüyada büyük diken görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments