Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibi görünen kuyu görmek

Rüyada dibi görünen kuyu görmek

Rüyada dibi görünen kuyu görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dibi görünen kuyu gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet eder.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuyunun dibini görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dipsiz kuyu görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada dibi görünen deniz görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada dibi görünen su görmek küslerin barışacağına, kendisine gelemeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada denizi dibini görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments