Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibi görünen deniz görmek

Rüyada dibi görünen deniz görmek

Rüyada dibi görünen deniz görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, patlama noktasına geleceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dibi görünen deniz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada dibi görünen deniz görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dibi görünen su görmek düşmanını alt edeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Rüyada dibi taşlı deniz görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, şaşkın olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada denizin dibinde nefes almak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada denize dip dalmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, inancından sapacağına alamet eder.

Rüyada denizin dibinde balık görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments