Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi dibini görmek

Rüyada denizi dibini görmek

Rüyada denizi dibini görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, anne babaya müjde verileceğine, makamının sarsılmayacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada denizi dibini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada denizin dibinde yüzmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulur.

Rüyada denizin dibinde para görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada dibi taşlı deniz görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, tartışma yaşayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin dibinde olduğunu görmek sorunlarını unutacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Rüyada deniz dibinde ev görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde yürümek atılan adımların boşa çıkacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dibine dalmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Rüyada deniz dibinde yaşamak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments