Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, kazançlı bir işe girileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kuyunun dibini görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, bir yandan cenaze olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada dipsiz kuyu görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dibi görünen su görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, masabaşı bir işe girileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dibi görünen deniz görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz dibinde ev görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments