Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibi görünen su görmek

Rüyada dibi görünen su görmek

Rüyada dibi görünen su görmek ticaretinin genişleyeceğine, yüksek moralli olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada dibi görünen su gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada dibi görünen su görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dibi görünen deniz görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötülüklerden uzak olacağına, elindeki imkanların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına inanılır.

Rüyada suyun dibinde taş görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Rüyada suyun dibini görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun dibine dalmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada suyun dibinde yüzmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments