Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun dibini görmek

Rüyada kuyunun dibini görmek

Rüyada kuyunun dibini görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, büyük bir mala sahip olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, satışların düşeceğine delalettir.

Rüyada kuyunun dibini gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada kuyunun dibini görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine rivayet eder.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada dipsiz kuyu görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hayır ve bereketin artmasına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada deniz dibinde yüzmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç dibinde yara görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, insanların hayranlığını kazanacağına işarettir.

Rüyada suyun dibinde yüzmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments