Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dipsiz kuyu görmek

Rüyada dipsiz kuyu görmek

Rüyada dipsiz kuyu görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dipsiz kuyu gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada kuyunun dibini görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bolluk içinde yaşanacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada dipsiz kuyu görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında başarılı olmaya delalettir.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının dibinin beyazladığını görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yeni çalışmalara girişileceğine rivayet eder.

Rüyada dibe batmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada saç dibinde yara görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments