Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dipsiz kuyuya düşmek

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek nasibin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, şaşkın olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyunun dibini görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada dipsiz kuyu görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerin dibine düşmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada denizin dibine düşmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments