Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlette işe girmek

Rüyada devlette işe girmek

Rüyada devlette işe girmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, asil kimselerden çıkacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada devlette işe girmek gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Rüyada devlette işe girmek kötü yola sapmayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, hata yapılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet işine girmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet işi görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet işinde çalışmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet işine atanmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın devamlı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments