Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet işi görmek

Rüyada devlet işi görmek

Rüyada devlet işi görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada devlet işi gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada devlet işi görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına inanılır.

Rüyada devlet işine atanmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet işine girmek bol nimete kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada devlette işe girmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, işinin aksayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet işinde çalışmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, güzel bir evliliğe, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulur.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments