Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet işine girdiğini görmek

Rüyada devlet işine girdiğini görmek

Rüyada devlet işine girdiğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet işine girdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler fiziksel, maddi ya da entellektüel anlamda daha gelişmiş bir geleceğin kapılarını açabilir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına inanılır.

Rüyada devlet işinde çalışmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet işine girmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet işi görmek kimseye borçlanmayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlette işe girmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada devlet işine atanmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments