Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesinde işe girmek

Rüyada devlet dairesinde işe girmek

Rüyada devlet dairesinde işe girmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, başarının düşeceğine, terfi alamayacağına, işlerin günden güne bozulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek aile işlerinin başına geçeceğine, sayılacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet dairesine girmek hayırlı bir sürece girileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde olmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesi görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada devlet dairesinde beklemek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet dairesine gitmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments