Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet işine girmek

Rüyada devlet işine girmek

Rüyada devlet işine girmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, güzel günlere kavuşacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada devlet işine girmek gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada devlet işine girmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük bir acı duyacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada devlette işe girmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalet eder.

Rüyada devlet işi görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek maddi açıdan ferahlayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet işine atanmak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Rüyada devlet işinde çalışmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments