Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet işinde çalışmak

Rüyada devlet işinde çalışmak

Rüyada devlet işinde çalışmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet işinde çalışmak gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada devlet işinde çalışmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, daima önüne bakacağına işaret eder.

Rüyada devlet işine girmek fırsatların elden kaçırılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlette işe girmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Rüyada devlet işine atanmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada devlet işi görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments