Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet işine atanmak

Rüyada devlet işine atanmak

Rüyada devlet işine atanmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret eder.

Rüyada devlet işine atanmak gördüyseniz:

  • Vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada devlet işine atanmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada devlete atanmak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret eder.

Rüyada devlet işinde çalışmak kişinin esenlik bulacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada devlette işe girmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet işine girmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments