Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kızına daima sahip çıkacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, gelirinin azalacağına inanılır.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde beklemek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada devlet dairesine gitmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada devlet dairesine girmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet dairesi görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, ona özlemle sarılacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde olmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments