Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet memuru olmak

Rüyada devlet memuru olmak

Rüyada devlet memuru olmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada devlet memuru olmak gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Rüyada devlet memuru olmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada devlet memuru görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet memur olmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini memur görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada memur görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vergi memuru görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments