Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini memur görmek

Rüyada kendini memur görmek

Rüyada kendini memur görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendini memur gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada memur olamamak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye memuru görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Rüyada nikah memuru görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zabıta memuru görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ticaret ehli kimse olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalet eder.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bayan memur görmek işlerinin düşeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada devlet memuru olmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada memuru olduğunu görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments