Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet memuru olduğunu görmek

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada devlet memuru olduğunu gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada devlet memur olmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada devlet memuru olmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada devlet memuru görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memurluğa atanmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada maliye memuru görmek kurulu düzeni olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada memur olarak atanmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments