Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet memuru görmek

Rüyada devlet memuru görmek

Rüyada devlet memuru görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet memuru gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada devlet memuru olmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına tabir olunur.

Rüyada devlet memuru görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet memur olmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, stresten uzaklaşacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini memur görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada nikah memuru görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada maliye memuru görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına yorulur.

Rüyada banka memuru görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments