Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah memuru olduğunu görmek

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulur.

Rüyada nikah memuru olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Rüyada nikah memuru olmak adından konuşulur olacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada nikah memuru görmek ele geçen kazancın azalacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulur.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, aydınlığa çıkılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada memur arkadaş görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada memurluk kazanmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına tabir olunur.

Rüyada devlet memur olmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada orman memuru görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments