Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet memur olmak

Rüyada devlet memur olmak

Rüyada devlet memur olmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına alamet eder.

Rüyada devlet memur olmak gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Rüyada devlet memur olmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada devlet memuru görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada devlet memuru olmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada memur olarak atandığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada belediye memuru görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sıkıntıya girmeye, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada memurluğa atanmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada maliye memuru görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments