Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vergi memuru görmek

Rüyada vergi memuru görmek

Rüyada vergi memuru görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eğlence ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vergi memuru gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada vergi memuru görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada vergi vermek insanlardan uzaklaşılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada vergi borcu olduğunu görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada vergi dairesi görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Rüyada vergi borcu görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret eder.

Rüyada vergi ödemek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, rahatsızlık vereceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada vergi levhası görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vergi görmek korkularının yok olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments