Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memur görmek

Rüyada memur görmek

Rüyada memur görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memur gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz çünkü ufak aksilikler büyük gecikmelere sebep olabilir.

Rüyada memuru olduğunu görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işarettir.

Rüyada polis memuru olmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada orman memuru görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada memur olmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan memur görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, küslükleri gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümrük memuru görmek kötü kişilere yakın olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments