Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlete atanmak

Rüyada devlete atanmak

Rüyada devlete atanmak hem de işinde söz sahibi olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada devlete atanmak gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada devlete atanmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet işine atanmak işlerinin rast gideceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.

Rüyada devlet adamı resmi görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada devlet adamından tokat yemek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada devlet bankası görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada önemli devlet adamı görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada dış devlete gitmek sorunların birbiri ardına geleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments