Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesinde çalışmak

Rüyada devlet dairesinde çalışmak

Rüyada devlet dairesinde çalışmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine işarettir.

Rüyada devlet dairesinde beklemek rızkının çeşitleneceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, amacına ulaşabileceğine işaret eder.

Rüyada devlet dairesinde olmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada devlet dairesi görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, herkesin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet dairesine girmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, hatalarından erken döneceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesine gitmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments