Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesine gitmek

Rüyada devlet dairesine gitmek

Rüyada devlet dairesine gitmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, insanları kıracağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada devlet dairesine gitmek gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Rüyada devlet dairesine gitmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, isabetli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada devlet dairesine girmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde olmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde beklemek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, hayırlı haberler duyacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet dairesi görmek sıkıntılar son bulacağına, elinin döneceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments