Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesinde beklemek

Rüyada devlet dairesinde beklemek

Rüyada devlet dairesinde beklemek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada devlet dairesinde beklemek gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Rüyada devlet dairesinde beklemek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, huzurunun bozulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde olmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesi görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada devlet dairesine girmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesine gitmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments