Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesine girmek

Rüyada devlet dairesine girmek

Rüyada devlet dairesine girmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada devlet dairesine girmek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada devlet dairesine girmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Rüyada devlet dairesine gitmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde beklemek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Rüyada devlet dairesi görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine, parasının azalacağına işaret eder.

Rüyada devlet dairesinde olmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek rakiplerine yenileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, şen kahkahalar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments