Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet dairesi görmek

Rüyada devlet dairesi görmek

Rüyada devlet dairesi görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, işbirliği içinde olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada devlet dairesi gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Rüyada devlet dairesine girmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet dairesinde olmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesine gitmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada devlet dairesi görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek rızık eksikliği yaşayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde beklemek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kişinin şansının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments