Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, refahının ve varlığının artacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük devlet adamı görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğü olmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments