Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kimden akıl soracağına, keyfe kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek üzeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının ağladığını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek yol göstereceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek daha fazla gelir elde edeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments