Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüğüne yemek vermek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğüyle yemek yemek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hüsrana uğratacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek kişinin tek başına kalacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak kudret sahibi olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments