Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük devlet adamı görmek

Rüyada büyük devlet adamı görmek

Rüyada büyük devlet adamı görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük devlet adamı gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Rüyada büyük devlet adamı görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada devlet adamı olduğunu görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, neşesine kavuşacağına, bereketli yağmurlara işaret eder.

Rüyada önemli devlet adamı görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına alamet eder.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine yorulur.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments