Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • İşlerin paylaştırılması durumunda, önümüzdeki yıllarda faydasını görebileceğiniz sağlam bir ilişki gelişebilir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek bereket ve huzur geleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek umutlarının biteceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamının elini öpmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments