Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüklerinden birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünden para almak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölen devlet büyüğü görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir devlet büyüğünü görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments