Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü olmak

Rüyada devlet büyüğü olmak

Rüyada devlet büyüğü olmak kurulu düzenin yıkılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, işlerinin tutacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğü olmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, para ve zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü konuşmak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü korumak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak adım atarken çok zorlanacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğünden kalem almak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments