Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret eder.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, tövbe etmeden vefata, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek yeni bir ortama gireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments