Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünden para almak

Rüyada devlet büyüğünden para almak

Rüyada devlet büyüğünden para almak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yeni işlere atılacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünden para almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada devlet büyüğünden para almak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek ticaret ehli kişi olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde devlet büyüğü görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada bir devlet büyüğü görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, onu doyasıya yaşayacağına, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments