Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir devlet büyüğünü görmek

Rüyada bir devlet büyüğünü görmek

Rüyada bir devlet büyüğünü görmek başarılarının devamlı olacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir devlet büyüğünü gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yüzün güleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek kazancın yetmez olacağına, yokluk çekmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğünden kalem almak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments