Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, günahkâr olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün eşini gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğü ve eşini görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bolluk içinde yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments